Tarieven

Tarieven

Disclaimer: Een sessie wordt afgerekend naar uitgevoerde handelingen, materiaalgebruik en expertise. De duur van de sessie bepaalt maar een deel van de prijs. Alleen de natuurgeneeskundige delen van deze sessies en uitsluitend individuele en curatieve therapie wordt/worden vergoed en erkend door de beroepsorganisatie CAT Vergoedbaar (Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ).

De VGZ-Groep vergoedt via CAT CK  de Kwaliteitstherapeutische sessies (Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ, IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé, Aevitea, De Friesland Zorgverzekeraar). Zie verder: vergoedingen.
Retraite en workshops worden vanzelfsprekend NIET vergoed. Meer hierover op aanvraag en hier.

Afspraak maken

Je mag een afspraak maken zonder een verwijzing van huisarts of specialist. De huisarts blijft de coördinator van je medische zorg, en kan je ook hiernaartoe verwijzen.

De eerste keer bekijken we, of een sessie bij Houje Thai meerwaarde voor jou heeft. Vervolgens brengen we de hulpvraag en/of klacht in kaart. Daarna stellen we samen een behandelplan op. Als je zonder verwijzing in de praktijk komt, kan als gewenst, terugkoppeling plaatsvinden met de huisarts of behandelend arts.

Het kan zowel heel intens aanvoelen; de pijngrens opzoeken, als heel zacht en omfloerst.

Tijdsindicatie

Je weet pas wat er gaat gebeuren als jij hier bent. Ik werk vanaf een vol uur tot drie uur en het is wijs om je afspraak wat ruim in te plannen. Uit ervaring kan ik in bepaalde situaties een goede tijdsindicatie geven.

Prijsindicatie

Houje Thai is vrijgesteld van BTW.
De hier gehanteerde tarieven zijn conform de met de zorgverzekeraars afgesproken tegemoetkomingen voor natuurgeneeskunde, lichaamsgerichte therapie en massagetherapie. Mijn tarieven variëren tussen €85,- en €200,-, met een gemiddelde van €120,-. Je moet een vergoeding van je zorgverzekeraar meer zien als een tegemoetkoming. Je zult bijna altijd zelf bij moeten betalen. Dat vind ik best redelijk, want je bent ook verantwoordelijk voor je gezondheidskeuzes. Alleen had ik liever gezien dat de vergoedingen ruimer zouden worden.

Zorg zelf voor de informatie hoe en voor hoeveel behandelingen je verzekerd bent! Voor vragen kunt je altijd contact op nemen.

Ben je niet verzekerd voor alternatieve zorg, dan is de samenhang van:

⋅je bereidheid te investeren in jezelf,

⋅je waardering ten aanzien van de aan jou gegeven zorg,

⋅en je persoonlijke situatie

de indicatie voor betaling. Je bijdrage wordt goed besteed. Ik gebruik de inkomsten voor het dak boven ons hoofd, de bijscholing en het helpen van mensen die helemaal niets te besteden hebben. Ik ga niet zo goed om met mensen die op de sessie afdingen, dan weet je dat alvast.

Tarieven buiten de vergoeding door de zorgverzekeraars zijn onder andere voor de retraite en sauna, de yoga en de kooklessen.

Ik zat muurvast in mijn bovenrug/schouder en na twee kranige behandelingen ga ik weer fluitend door het leven! Super!

Sandra Ruis

eigenaar, Sandra Ruis Edelsmid

De loop der dingen heeft ertoe geleid dat ik een geheel eigen stijl heb ontwikkeld van het zoeken met jou naar oplossingen. Mijn Oosterse basis en de Thaise studies geven aan al die acties richting. Mijn persoonlijke invulling is gemakkelijk hieruit af te leiden.

Nog vragen? Ik help je graag verder.

..."to see, I must forget the name     of the thing I am looking at"..

Folkingestraat 9b

9711 JS Groningen

+31 (0)6 255 21 522