Kookavonturen

Smaakverwekkend

Je keuken als apotheek
Zalf, tinctuur, stoom, warmte, olie, voeding. Tipjes en truukjes, potjes en praatjes, geuren en kleuren, hakken en stampen. Neem een kijkje in de wereld van de thaise therapie voor de inwendige mens. Thais eten is overheerlijk!!

Met Houje Thai ga je op kookavontuur, waar we tips voor zelfzorg aanreiken omtrent koken met ingrediënten die ook worden gebruikt in de praktijk zelf, voor bijvoorbeeld stoombaden en warmte-kompressen.  Je kunt zien, wat er in een thaise ‘Tijgerbalsem’ gaat en je kunt er een Toko-bezoek aan koppelen, waarin we kennismaken met veel artikelen en hun toepassingen in de schappen van de oosterse winkel.

Deze activiteit komt niet in aanmerking voor vergoeding. Alleen individuele en curatieve therapie wordt erkend en vergoed door zorgverzekeraars.

 

De thaise keuken kent een grote verscheidenheid aan verse, en versbereide gezonde ingrediënten. Daardoor kan het voedsel je lichaam gericht ondersteunen en je gesteldheid beïnvloeden. Bovendien zijn de gerechten verfijnd van smaak en verschillend bereid.  Er is veel variatie, want er groeit natuurlijk ook heel veel bijzonders hier en in de tropen. Voedingsadvies op maat dus.

Leer wat je allemaal al in je keuken hebt aan zelfzorgmiddelen

Maak je eigen warmtepleisters, compressen, zalven en tincturen. Allemaal leuk om te doen!

Informaktief

Kom alleen, of met een groep. Vraag naar de mogelijkheden.

..."to see, I must forget the name     of the thing I am looking at"..

Folkingestraat 9b

9711 JS Groningen

+31 (0)6 255 21 522